18.1 C
Berlin
Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Hava Kargosu ile SunExpress, DPD, Time Matters ve Lufthansa Cargo Türkiye’ye yardım malzemeleri getiriyor.

Hava Kargosu ile SunExpress, DPD, Time Matters ve Lufthansa Cargo Türkiye’ye yardım malzemeleri getiriyor.

Havacılık, önümüzdeki birkaç hafta içinde kriz bölgesine 1.000 tondan fazla yardım malzemesi taşıması planlanıyor. Özel bağışçılardan gelen yardım paketleri, Almanya genelindeki tüm DPD paket mağazalarına teslim edilebilir.

Sinerji kullanmak ve bürokratik olmayan bir şekilde birlikte yardım etmek: SunExpress, DPD, Fiege, Time Matters, CB Customs Broker GmbH ve Lufthansa Cargo nakliye ve lojistik şirketlerinden oluşan yardım derneğinin amacı budur. Fiege’nin 17 Şubat’ta internet sitesinde yaptığı duyuruya göre, Lufthansa ile Türk Hava Yolları’nın ortak girişimi olan SunExpress, önümüzdeki haftalarda Almanya’dan kriz bölgesine bir hava köprüsü kurmak için şirketleri bir araya getirdi. “Birlikte yardım ediyoruz” girişimi kapsamında kriz bölgesine 1.000 tondan fazla yardım malzemesi taşınacak.

17 Şubat Cuma günü, iki Lufthansa Kargo Boeing 777 kargo uçağı, battaniye, hijyen malzemeleri ve gıda gibi acil ihtiyaç duyulan yardım malzemelerini kriz bölgesine getirecek. LH8332 ve LH8334 uçuş numaralı uçuşlar, Frankfurt’tan Antalya’ya CET saat 9.00 ve 12.00’de hareket ediyor.

SunExpress muhteşem uçuşlar için özel izin aldı

20 Şubat Pazartesi gününden itibaren SunExpress, Pazartesi ve Salı günleri XQ8881 sefer sayılı uçuşları yalnızca yük taşımacılığı için kullanacak. SunExpress, sözde muhteşem uçuşlar için sorumlu makamlardan muafiyet aldı. Ayrıca SunExpress, Frankfurt’tan Antalya’ya her gün uçuyor ve bu seferlere yardım malzemeleri yükleyecek.

Ortak girişimle, katılımcı şirketler de özel bağışçılara hızlı ve kolay bir şekilde yardım etme fırsatı vermek istiyor. 20 Şubat Pazartesi gününden itibaren. Acil olarak ihtiyaç duyulan yardım malzemelerinin bulunduğu yardım paketleri 7.500 DPD parsel dükkanına teslim edilebilir. Girişim, hangi yardım malzemelerine acilen ihtiyaç duyulduğu konusunda bilgi sağlayan Türkiye’deki yardım kuruluşu AFAD ile yakın işbirliği içinde çalışmaktadır. Şu anda azami 20 kilograma kadar aşağıdaki içerikte yardım paketleri teslim edilebiliyor.

-Bebekler, çocuklar, erkekler ve kadınlar için yeni veya kullanılmamış kışlık giysiler
Uyku tulumları
-Kapak

-eşarplar

-çocuk bezleri
-bebekler için biberonlar ve emzikler
-Eldivenler

-Gıda (ekmek ve bisküvi gibi kuru ürünler; bebek maması)
Hijyen kutuları (sabun, şampuan; sıvı yok)
-temizlik Mendili

Bağış kolileri için ücretsiz olan koli etiketinin önceden yazdırılması gerekmektedir. Buna ve daha fazla bilgiye bağlantı, girişimin www.wir-helfen-gemeinsam.de adresindeki web sitesinde bulunabilir.

İlgili şirketlere göre, deprem bölgesinde yardıma ihtiyaç o kadar fazla ki, Almanya ile Türkiye arasında istikrarlı ve kesintisiz bir nakliye süreci, olay yerindeki insanlara ikmalin sağlanması için elzem. Sinerjilerin kullanılması ve bireysel katılımcıların uzmanlığı sayesinde, hava ikmali çerçevesinde nüfusun muazzam özel yardımseverliği güvenilir bir şekilde yönlendirilmelidir. DPD mağazalarında alınan özel bağışlar, lojistik hizmet sağlayıcısı Time Matters tarafından koordine edilen, gümrük hizmeti sağlayıcısı CB Gümrük Müşavirliği tarafından beyan edilen ve SunExpress tarafından hava taşımacılığı ile haftada birkaç kez Antalya’ya uçulan Fiege Group’un lojistik merkezleri aracılığıyla dağıtılıyor. ve Lufthansa Kargo. Antalya’da, yerel afet kontrol kurumu AFAD ve lojistik ortakları DSV ve Celebi’nin yardımıyla deprem bölgelerine yardım malzemeleri getiriliyor.

Haber Kaynagi: Logistik-Heute.de

Bunlarada göz atın

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bizi Takip Edin

389,369BeğenenlerBeğen
131,967TakipçilerTakip Et
226TakipçilerTakip Et
388,281TakipçilerTakip Et
976TakipçilerTakip Et
59,628AboneAbone Ol
- Tanıtım-spot_img
- Advertisement -

Son Haberler