7.6 C
Berlin
Cuma, Mart 29, 2024

28 Yaşındaki Genç Belgrad Ormanın’da Donarak Öldü!

Gaziantep’te yaşayan ve erkek kuaförü olarak çalışan 28 yaşındaki Hasan Hüseyin Karadağ illegal yollar ile Almanya’ya gitme kararı aldı.

Genç bu kararından sonra bir organizatör ile  anlaşarak yola çıktı. 23 Kasım Çarşamba günü ailesi ile konuşan Genç Karadağ’dan bir daha haber alınamadı. 25 gün boyunca ailesinin ulaşmaya çalıştığı Hasan Hüseyin Karadağ, Sırbistan Belgrad ormanında donarak ölmüş şekilde bulundu. Sırbistan’dan Gaziantep’e getirilen Karadağ’ın ailesi, çocuklarını yasa dışı yollarla götürmek isteyen organizatörlerin ormanda yalnız bıraktığını iddia ederek, sorumluların bir an önce yakalanarak en ağır şekilde cezalandırılmasını istedi.

Kimlik tespitinin ardından Hasan Hüseyin Karadağ’ın ailesini Sırbistan’daki Türk konsolosluğu aradı. Çocuklarının acı haberi ile yasa boğulan Karadağ ailesi, dün akşam saatlerinde Gaziantep Havalimanından cenazelerini teslim aldı.

Cansız bedeni otopsi işlemleri yapılmak üzere Gaziantep Adli Tıp Kurumu Morguna getirildi. Daha sonrasında yapılan otopsi ardından Hasan Hüseyin Karadağ’ın cansız bedeni defin edilmek üzere ailesine teslim edildi.

Bunlarada göz atın

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bizi Takip Edin

389,369BeğenenlerBeğen
131,967TakipçilerTakip Et
226TakipçilerTakip Et
388,281TakipçilerTakip Et
976TakipçilerTakip Et
59,628AboneAbone Ol
- Tanıtım-spot_img
- Advertisement -

Son Haberler