19.4 C
Berlin
Cuma, Temmuz 26, 2024

Almanya- 81 Yaşındaki Italyan Adam Okulda silahla vurduğu Sinan öldü

Osnabrück yakınlarındaki Bramsche’de bir okulun önünde açılan ateş sonucu 16 yaşındaki Sinan F. ağır yaralanmıştı. Sinan F.’nin yaşam mücadelesini kaybettiği savcılık tarafından açıklandı.

Savcılık tarafından yapılan açıklamada, 81 yaşındaki İtalyan asıllı Giuseppe Del B. isimli komşusunun silahlı saldırısıyla başından ağır yaralanan Sinan F.’nin yaşamını yitirdiği duyuruldu.

Açıklamada; saldırganın olayın ardından intihara teşebbüs ettiği, yaralı olarak hastaneye kaldırıldığı ancak hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.

Yerel basında yer alan haberlerde, hayatını kaybeden Sinan F.ve annesinin zanlının oturduğu binanın ikinci katında ikamet ettiği belirtildi.

Komşular arasında uzun süredir huzursuzluk yaşandığı belirtilen haberlerde Giuseppe Del B.’nin yaklaşık iki yıl önce eşini kaybettiği daha önce ise şehirde bir restoran işlettiği aktarıldı. Zanlı Salı günü yaşanan saldırıda evinin önünde Sinan F.’ye ateş ederek başından yaraladı daha sonra da annesine ateş etti.

Elde edilen bilgilere göre zanlı Giuseppe Del B. hakkında Perşembe günü “cinayet ve adam öldürmeye teşebbüsten” tutuklama emri çıkarıldı.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

Bunlarada göz atın

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bizi Takip Edin

389,369BeğenenlerBeğen
131,967TakipçilerTakip Et
226TakipçilerTakip Et
388,281TakipçilerTakip Et
976TakipçilerTakip Et
59,628AboneAbone Ol
- Tanıtım-spot_img
- Advertisement -

Son Haberler