14.5 C
Berlin
Cuma, Temmuz 26, 2024

Belçikalı Gurbetçi aile düzcede kaza yaptı

Dün yaz tatilini Türkiye’de geçiren Belçikalı Gurbetçi aile gece saat 03:00 civarı Ankara’dan Belçikaya dönüş yolunda otobüs yüzünden kaza geçirdi.

Kaza sırasında aynı anda İzin Yolu WhatsApp dönüş grubunda seyahat eden aileye, izin Yolu Adminleri anında müdahale ederek yardımcı oldu.

Kaza Bolu tünelinden sonra Düzce mevkii E80 karayolunda meydana geldi, Aileden birkaç kişi hafif sıyrıklarla kazayı atlatırken, Aracı kullanan anne Kolundaki yaralanmadan dolayı Ankaraya hastaneye geri gönderildi.

Olayı Baba şöyle anlattı;

“Biz, Bolu tünelinden sonra Düzce mevkisinde dinlenme istasyonuna gelmeden önce 3 şeritli otoyolda en sol şeritte 120 km/h ile ilerliyorduk. Orta şeritte 1 otobüs vardı, sağ şerit boştu. Biz otobüsün yanından geçerken, otobüs birden bizim şeritimize geçti ve hanım direksiyon hakimiyetini kaybetti araç savrulmaya başladı, direksiyonu toplarken el frenini çektim ve araç bir kaç kez yolda dönerek bariyerlere çarptık.

İlk şoku atlatınca İzin yolu WhatsApp grubundaki adminlere durumu bildirdik hemen ilgilendiler. İşin kötü tarafı yolda kimse kaza yaptığımız anda durmadı ve görmezden geldi. Sadece Türkiye’ye temelli dönüş yapan bir gurbetçi abi durarak bizi sabaha kadar bekleyerek ilgilendi. Aracı sonrasında önce onun evinin önüne ardından VW servisine çektirdik.

Maalesef o anki panik ile kazaya sebep olan otobüsün plakasını veya hangi şirkete ait olduğunu alamadık. Şimdi aracımız pert oldu, kazayı görüp şahit olanlar lütfen bildirsin.

İzin Yolu Platformu ve ve bize yardımcı olan Gurbetçi abiye sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.Allah onlardan razı olsun” diyerek olayı anlattı.

Haber: İzin Yolu Haber

Bunlarada göz atın

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bizi Takip Edin

389,369BeğenenlerBeğen
131,967TakipçilerTakip Et
226TakipçilerTakip Et
388,281TakipçilerTakip Et
976TakipçilerTakip Et
59,628AboneAbone Ol
- Tanıtım-spot_img
- Advertisement -

Son Haberler