17.2 C
Berlin
Perşembe, Temmuz 25, 2024

Gümrüklerdeki kontrollerin artma sebebi, Sırbistan’da Aracın motorundan kadın çıktı!

Sırbistan Gradina sınır kapısında kontroller sırasında gümrük memurları, aracın motor bölümüne gizlenerek Avrupa’ya kaçak olarak gitmeye çalışan bir kadını yakaladı.

Kaçak göçmenler Avrupa’ya gitmek için her yolu deniyor. Sırbistanın Bulgaristan’dan dönüş kapısı Gradina Sınır kapısında bir kadın aracın motor kısmına saklanmış şekilde yakalandı.

Araç sahibi tek başına olduğunu belirtmişti

Olay; Akşam saatlerinde Granida sınır kapısı girişinde 32 yaşındaki yabancı uyruklu bir kişinin bagaj kontrolünde hal ve tavırlarından şüphelenen memurların detaylı incelenmesi sonrası ortaya çıktı.

Gümrük görevlileri bu kadarınıda beklemezdik dedi

Sürücü, gümrük memurlarına aracında bir şey olmadığını söylemesine rağmen, gümrük görevlileri yine de detaylı bir arama yapmak istedi. Görevliler, aracın motor kaputunu açtıklarında radyatör boşluğuna serilmiş bir battaniyenin üzerinde oturan bir kadını görünce adeta şok oldu.

Böylesini ilk defa gördüm

Granida Gümrük müdürü yaptığı açıklamada, “Yıllardır burada görev yapıyorum her türlü kaçakçılık girişimine şahit oldum ancak böylesini ilk defa gördüm. Kadının oturduğu yer çok sıkışık hemde motorun ısınması nedeniyle çok tehlikeli elbetteki sadece sınırı geçene kadar orada oturuyor ama yine de çok tehlikeli bir durum” dedi.

Araç sürücüsü ve göçmen kadın adli soruşturma için göz altına alınırken, aracada el konuldu.

Sırbistan içişleri Bakanlığı
Gümrük Müdürlüğü

Bunlarada göz atın

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bizi Takip Edin

389,369BeğenenlerBeğen
131,967TakipçilerTakip Et
226TakipçilerTakip Et
388,281TakipçilerTakip Et
976TakipçilerTakip Et
59,628AboneAbone Ol
- Tanıtım-spot_img
- Advertisement -

Son Haberler