18.1 C
Berlin
Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Fransa’dan yola çıkan Gurbetçi aile Hırvatistan’da kaza yaptı 2 ölü, 3 yaralı

Fransa’nın Colmar şehrine ait BMW X5 marka araç, dün gece Nova Gradiška yakınlarındaki A3 otoyolunun 163. kilometresinde, Dragalić dinlenme tesisleri yakınında korkunç bir kaza yaptı..

Kazada aile fertlerinden 43 yaşında ve 19 yaşında iki kadın hayatını kaybetti. 40 yaşında erkek sürücü, 18 yaşındaki kız ve 15 yaşında erkek çocuk ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Çarptıkları Avusturya plakalı kamyon sürücüsünün, 62 yaşında ve Türk olduğu belirtildi.

Pazartesi gecesi 23:35 sularında gerçekleşen ve iki kişinin öldüğü, üç kişinin yaralandığı feci kazanın şiddeti sabah saatleri ile birlikte bir kez daha gözler önüne serildi.

Emniyet şeridinde duran kamyonun sol arka kısmına yüksek hızla çarpan siyah BMW X5, tanınmayacak hale geldi. Kazadan sonra hurdaya dönen araç bir çekici tarafından olay yerinden götürüldü. Sabah saatlerinde emniyet şeridinin yakınındaki çimenlik alanda metal levha parçaları, kapılar, eşikler ve çarpmanın ne kadar korkunç olduğuna tanıklık eden diğer parçaları görüntüsü yürek sızlattı.

İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle 3 yaralı araçtan çıkarılarak ambulans ile çevre hastanelere götürülürken, araçta sağ ön ve sağ arka koltukta oturan 2 kişi olay yerinde hayatını kaybetti.

Yaralılardan iki kişinin sağlık durumu ciddiyetini koruyor.


İzinyolu Haber

 

Bunlarada göz atın

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bizi Takip Edin

389,369BeğenenlerBeğen
131,967TakipçilerTakip Et
226TakipçilerTakip Et
388,281TakipçilerTakip Et
976TakipçilerTakip Et
59,628AboneAbone Ol
- Tanıtım-spot_img
- Advertisement -

Son Haberler