18.9 C
Berlin
Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Hollanda’dan tatile gelen Gurbetçi aileye gasp ve soygun şoku!

12 Temmuz 2023 Çarşamba günü Malatya’da yıllık izinlerini geçirmek için gelen gurbetçi aile sabaha karşı 04:00 sularında, dinlenmek için bir akaryakıt istasyonuna uğradı.

Gurbetçi aile; Ankara Kayseri yolu, Köşektaş köyü Hacıbektaş Nevşehir civarında bir Akaryakıt istasyonunda dinlenmek için mola verdiğini, aradan yarım saat geçmeden 4 kişi tarafindan saldiriya uğradıklarını  belirtti.

Araçlarının lastikleri patlatılan ve camları kırılan Orhan G. “4 kişi birden bize bıçak ve sopalarla saldırdı ve bizden para, altın Cep Telefonlarımız ne varsa istediler, kardeşim direndiği için acımasızca kolu ve bacağından bıçaklandı, olay sonrası 2 gün hastanede yattı, bizlerde çeşitli yerlerimizden yararlandık dedi.

Olay sonrası, 4 kişinin Petrol istasyonu çalışanı oldukları anlaşıldı, bizden 2 gün önce başka Gurbetçi ailenin aracı, aynı yöntemle gasp edilip soyulmuş, şu an jandarma tarafından hala aranıyorlar.

Orhan G. “Bizler o kadar ülkeden geçiyoruz, Gurbetçilerimiz Memlekete geldik güvendeyiz diyerek sakın tedbiri elden bırakmasınlar, bizler kilometrelerce yol geliyoruz, ülkemizde böyle acımasız insanlar tarafından şiddete maruz kalmak çok kötü ve üzücü bir durum” diyerek tüm gurbetçilerimizi uyardı…

Bunlarada göz atın

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bizi Takip Edin

389,369BeğenenlerBeğen
131,967TakipçilerTakip Et
226TakipçilerTakip Et
388,281TakipçilerTakip Et
976TakipçilerTakip Et
59,628AboneAbone Ol
- Tanıtım-spot_img
- Advertisement -

Son Haberler