6.2 C
Berlin
Perşembe, Nisan 25, 2024

Belçika – Trenler Grev nedeniyle an itibâriyle durdu

Belçika – Kamuda 10 Mart Cuma günü ilan edilen grev nedeniyle 9 Mart Perşembe 22:00’den 10 Mart Cuma gününe kadar gün boyu tren seferleri etkilenecek.

 

SNCB, çalışacaklarını belirten personellerden yola çıkarak, bunun mümkün olduğu illerde alternatif bir tren seferi geliştirmiştir. Gezginler, uygulama veya SNCB web sitesi aracılığıyla yolculuk planlayıcıda Perşembe sabahından itibaren alternatif hizmete erişebilir.

Infrabel’in güvenli tren operasyonları için gerekli olan Namur ve Liège’deki sinyal kutuları, personel eksikliği nedeniyle tamamen veya kısmen kapalı kalacak ve Namur eyaletinin çoğu yerinde, Lüksemburg’da, Valon Brabant’ın (Ottignies ) bir bölümünde ve arasında tren operasyonlarını kısıtlayacaktır. Liège ve Huy mümkün olmayacak.

Ülkenin başka yerlerinde sinyal kabinleri normal şekilde çalışarak alternatif tren operasyonlarına izin verecek ve trenlerin toplam üçte biri 9 Mart Perşembe 22:00 ile 10 Mart Cuma günleri arasında tüm gün çalışacak.

Pratikte bu şu anlama gelir:

• 2 IC treninden 1’i (ülkedeki ana şehirler arasındaki bağlantı) çalışacak.
• 1 S-tren (banliyö servisi) ve 1 L-tren (otobüs servisi) çalışacak.
• P trenleri (sabah ve akşam trafiğin yoğun olduğu saatlerde) zorlukla çalışacaktır.
• Ülke çapında birçok tren istasyonunda çok az hizmet var veya hiç yok.

SNCB, ilgili yolculara mümkünse uzaktan çalışmalarını veya bir alternatif aramalarını tavsiye ediyor. 11 Mart Cumartesi sabahından itibaren tren seferleri normale dönecek.

Bunlarada göz atın

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bizi Takip Edin

389,369BeğenenlerBeğen
131,967TakipçilerTakip Et
226TakipçilerTakip Et
388,281TakipçilerTakip Et
976TakipçilerTakip Et
59,628AboneAbone Ol
- Tanıtım-spot_img
- Advertisement -

Son Haberler