6.1 C
Berlin
Cuma, Nisan 19, 2024

İzin Yolu üyelik ücreti?

Google arama motorunda ve İzin Yolu platformuna katılım için, en çok gelen sorulardan bir tanesi üyelik ücreti.

İzin yolu platformu, Avrupa’da yaşayan vatandaşlarımıza Türkiye’ye yaptıkları izin yolculuğunda ve dönüşünde, her türlü yardım ve yol rehberi olma misyonu üstlenmiş ve bu sorumlulukla kurulmuş gönüllü tecrübeli yöneticilerden oluşan bir platformudur.

İzin Yolu platformu gerçek anlamda ilk ve tek ‘Gönüllü yardım Hizmetini’ başlatan ve bunuda hayata geçiren tek platformdur. Şimdiye kadar bizlerden yardım isteyen binlerce Gurbetçimize karşılık beklemeksizin yardım elimizi uzattık.

Birçok Sosyal Medya platformu üzerinden danışmanlık ve Whatsapp Gruplarımız üzerinden de karşılık beklemeksizin, 7/24 yol yardımı yapmaya devam ediyoruz.

Sistem nasıl çalışıyor?

İzin yolu yol yardımı, yolda kalan gurbetçilerimiz bize herhangi bir platform üzerinden ulaşırsa, en kısa sürede problemini çözmek için elimizden geleni yaparız.

İzin yolu aracınızın çekici ücretini veya tamir masraflarını karşılamaz. İzin yolu, Avrupa ve Türkiye’de daha önceden anlaştığı partnerleri ile aracınızın en kısa sürede, gece veya tatil günü fark etmeden ucuza ve güvenle tamir edilmesini sağlar.

Whatsapp Grubuna nasıl katılınır?

Whatsapp grubu sadece yolda olanlar içindir, yola çıkacağınız zaman bizlere izinyolu.com.tr web adresimizden veya Taplink üzerinden yazarak gruba katılabilirsiniz. Whatsapp grubunun kendine ait numarası bulunmaktadır.

Özet olarak, zaman ve şartlar bizi zorlasa da İzin Yolu üyeliği şimdilik ücretsizdir.

Bunlarada göz atın

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bizi Takip Edin

389,369BeğenenlerBeğen
131,967TakipçilerTakip Et
226TakipçilerTakip Et
388,281TakipçilerTakip Et
976TakipçilerTakip Et
59,628AboneAbone Ol
- Tanıtım-spot_img
- Advertisement -

Son Haberler